Vægteeksperten

Med et hold på 9 personer, mere end 3.000 varenumre og 2-cifret millionomsætning, er Vægteeksperten blevet skandinaviens største webshop indenfor salg af vægte og måleudstyr.

Aktiv i 7 lande

2-cifret millionomsætning

+3.000 produkter

Vægteeksperten er specialiseret indenfor vægte og måleudstyr. Vi har en klar vision og mission om at skabe holdbare, skalerbare og behovsudfyldende løsninger til vores kunder – hvad enten det er til det private segment eller de erhvervsdrivende.

Vægteekspertens opstart og øjebliksbillede

Vægteeksperten har eksisteret siden 2006, hvor vores direktør og ejer, Anders Tjørnelund, så et hul i et marked, som ikke endnu ikke var berørt – i hvert fald ikke det digitale aspekt af det. Idéen var der og konceptet blev hurtigt prøvet af og skudt i gang.

Vægte bruges i ualmindeligt mange brancher og findes i stort set alle husstande, der var bare en reel mangel på forhandlere, som kunne levere et produkt, der var fremtidssikret, krævede minimal vedligeholdelse og supportering af produktet på dansk.

Vægteeksperten er i dag ledende forhandler af vægte og måleudstyr i Norden. Vi befinder os samtidig i 7 lande på tværs af Europa, hvor vi oplever en stigende efterspørgsel på alle markeder.

Vores ambitioner

Potentialet er ikke til at tage fejl af. Vi oplever en stigende interesse og behovet ser ikke ud til at ville aftage sig. Vi vil være én af de største, specialiserede forhandler af vægte og måleudstyr i Europa. Vejen dertil kan synes lang, men vi har skabt et stærkt fundament, har et gennemgående produktkendskab og en enorm portefølje af virksomheder, hvor relationerne er stærke, samarbejdet godt og det samme gør sig gældende for forholdet til vores leverandører.

Huset

Vores udgangspunkt er ualmindeligt godt. Vægteeksperten, ejet af Value Group, befinder sig i samme hus som marketingsbureauet Conversio og det populære udviklingsbureau, Salecto. Hele forskellen og dét, som disse virksomheder har tilfælles, skal findes i ejerforholdet på de tre virksomheder. Anders Tjørnelund ejer Value Group og er medejer i Conversio og Salecto. Det sikrer også et stærkt fundament indenfor markedsføringen af Value Group og et stærkt standpunkt i forhold til udviklingen af vores IT-mæssige platform. Det sikrer os en agilitet og styrke til at penetrere nye markeder, dominere nye og eksisterende markeder og så får vi værdifuld sparring fra specialisterne i Conversio og Salecto.

Huset tæller +50 personer, som vi har tæt på os på daglig basis.