Mød os & lær mere om Value Group

Den personlige og faglige udvikling er i højsædet, så vi skaber de bedste forudsætninger for at indfri dine og forretningens fælles mål.

10 webshops i 7 lande

2-cifret millionomsætning

Faglig udvikling i fokus

Value Group er resultatet på sammenlæggelsen af danske webshops, som har specialiseret sig indenfor B2b eCommerce og i dag blandt andet driver nordens største webshop indenfor Vægte og Måleudstyr & forhandler af eksklusive kontorstole.

Opstarten

Med opstarten af den danske webshop Valueshop.dk, lød startskuddet til, hvad der i dag er omdøbt til Value Group. Valueshop.dk solgte i sin spæde opstart alt indenfor tilbehør til mobiler og kameraer. Efter konkurrencen på markedet blev intensiveret, var det nødvendigt at kigge ind i nye produktsortimenter. Det førte til salg af Vægte og Måleudstyr, som hurtigt viste sig at være en succes og et marked, som få havde dygtiggjort sig på indenfor eCommerce og det gav derfor mening at adskille salget af vægte til en særskilt webshop, Vægteeksperten.dk.

Vægteeksperten har den dag i dag udviklet sig til at være den førende forhandler af vægte og måleudstyr for B2b i norden. Med en organisk vækst på 20% YoY de sidste 4 år og ekspanderingen til Sverige, Norge, Holland, Frankrig, Belgien og Finland, er vi fortsat i gang med at sementere Vægteeksperten som den førende forhandler af vægte og måleudstyr i Europa.

Vores ambitioner

Vi anser i dag Value Group som værende et B2b eCommerce Powerhouse, der har specialiseret sig i at drive forretning baseret på Dropshipping på alle vores markeder og ovenikøbet er i stand til at vækste vores forretninger på top- og bundlinje. I et altid kompetitivt marked anses dette for værende unikt og et område, som vi ønsker at udvide.
Value Group driver i dag 10 webshops, som gerne skal forøges til 12 eller 13 indenfor de næste to år.

Huset

Driften af Value Group er i dag placeret i Åbyhøj, Aarhus. Huset, vi sidder i, holder også det digitale marketingsbureau Conversio og det fremadstormende udviklingsbureau Salecto.
Det unikke i vores forhold til disse virksomheder er vores ejerforhold. Value Groups ejer, Anders Tjørnelund, er også ejer af disse virksomheder. Det betyder først og fremmest, at Value Group er en del af et Hus med 45 kollegaer. Dernæst betyder det, at Value Group er i stand til at være agile og i særdeleshed i stand til at penetrere nye markeder, dominere nye og eksisterende salgskanaler og så har vi et hold af udviklere siddende til at bistå os i at skabe og vedligeholde en velsmurt salgsmaskine.

Anders Tjørnelund
Direktør & Ejer
Sofia Mouritsen
eCommerce Coordinator
Neda Djavaherian
Key Account Manager
Søren Madsen
Head of e-Commerce
Yvonne Janssen
Key account manager