Valueshop

Vi forhandler high-end kontorstole fra Herman miller, som leverer overlegen ergonomi og bidrager til et bæredygtigt standpunkt.

Aktiv i 3 lande

Millionomsætning

High-end kontorstole

Valueshop er sat i verden med formålet om at sælge high-end refurbished kontorstole fra det prestigefyldte brand, Herman Miller, men det er ikke nye stole. Vi opkøber stole, som allerede har været i brug, så sætter vi dem i stand, hvilket gør os i stand til at sælge dem til en tredjedel eller halvdelen af, hvad en ny stol ville koste.

Valueshops opstart og øjebliksbillede

Udgangspunktet var et andet, da Valueshop startede op i 2011 med mobiltilbehør og tilbehør til et hav af forskellige typer elektronisk udstyr. I dag er sortimentet et andet. Valueshop udviklede sig til at sælge Refurbished kontorstole fra det verdensberømte brand, Herman Miller. Kort fortalt betyder det, at Valueshop indkøber tidligere brugte kontorstole, som har været igennem en inspektionsproces, hvor stolene er fundet egnet til at kunne gensælges og vores kunden kan anskaffe sig en high-end kontorstol til en væsentlig nedsat pris i forhold til, hvad stolen ville koste som ny. Det er et bæredygtigt standpunkt, hvor stolen får nyt liv i et nyt miljø.

Valueshop er at finde i Danmark, Norge og Sverige.

Vores ambitioner

Efterspørgslen og behovet er ikke til at tage fejl af. Herman Miller vinder mere og mere indpas på det skandinaviske marked, som vi tydeligt mærker. Vi har et ønske om at bidrage endnu mere til den bæredygtige tilgang om at genbruge, hvor vi vil gøre markedet opmærksom på muligheden for en Refurbished Herman Miller kontorstol, som har præcis samme funktionalitet som en ny Herman Miller — til den halve pris. Vi ønsker at bidrage til det helbredsmæssige perspektiv på arbejdspladsen, hvor den overlegne ergonomi i produkter fra Herman Miller virkelig kommer til sin ret og det unikke design, som kan være med til at skabe en komplet anden dynamik i et kontorfællesskab.

Huset

Vores udgangspunkt er ualmindeligt godt. Value Group, ejer af Valueshop, befinder sig i samme hus som marketingsbureauet Conversio og det populære udviklingsbureau, Salecto. Hele forskellen og dét, som disse virksomheder har tilfælles, skal findes i ejerforholdet på de tre virksomheder. Anders Tjørnelund ejer Value Group og er medejer i Conversio og Salecto. Det sikrer også et stærkt fundament indenfor markedsføringen af Value Group og et stærkt standpunkt i forhold til udviklingen af vores IT-mæssige platform. Det sikrer os en agilitet og styrke til at pentrerere nye markeder, dominere nye og eksisterende markeder og så har vi uendelig sparring fra specialister hos Conversio og Salecto.

Huset tæller +50 personer, som vi har tæt på os på daglig basis.